10% kassakorting op de gehele collectie! CODE - SHOPFELIXFLOS

Over Felix Flos

“Geluksbloem”

De naam Felix Flos betekend geluksbloem in het Latijn. Wij geloven in de kracht van delen en vinden dat iedereen een kans moet hebben om te ‘bloeien’. Hoewel dat zweverig klinkt, werken wij verre van zweverig. We zijn, en blijven een merk waar kwaliteit en duurzaamheid van onze luxe sokken voorop staat, maar wel op een eerlijke en verantwoorde manier.

Partners

Stichting Parvati

Stichting Parvati is een kleine non-profit organisatie die in 2011 is opgericht door Jamilah Mohuddy.
Wij bestaan uit drie leden in Nederland en één lid in India.
Op dit moment worden er 15 kinderen gesteund door de stichting door middel van sponsoren uit Nederland.

Meer over Stichting Parvati

MTB Maastricht

Voor mensen met een beperking is een baan meer dan werken. Het biedt stabiliteit en zorgt dat de kwetsbaren onder ons een dagbesteding hebben waarin ze hun zorgen kunnen vergeten. Dit steunen wij en daarom werken wij samen met MBT Maastricht, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn.

Meer over MTB Maastricht

De fabriek

Onze fabriek staat in Polen (Torun) waar we ons inzetten om zoveel mogelijk oudere, of kwetsbare jongeren in dienst te nemen. Op deze manier proberen wij niet alleen te werken met verantwoorde grondstoffen, maar ook met een verantwoord gevoel naar de lokale bevolking.

Meer over De fabriek

Inspiratie

Zes redenen waarom iedereen voor Felix Flos kiest

Bekijk

Wat je moet weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Felix Flos

Bekijk

Hoe elk paar sokken de armste kinderen in India aan onderwijs helpt

Bekijk

Felix Flos sokken in uw assortiment!

Wij geloven in onze producten, in de kwaliteit en hoe ze kunnen helpen de wereld comfortabeler en mooier te maken. Bent u retailer of webshop eigenaar? Ziet u ook dat uw klanten de Felix Flos producten zullen waarderen? En hoe u, als winkelier, een mooi merk kan toevoegen? Neem dan gerust contact op. We leggen u graag alle mogelijkheden uit.

Neem contact op

Felix Flos perskit

Helaas is onze perskit op dit moment nog niet beschikbaar. We werken er hard aan om deze zo snel mogelijk online te krijgen. Tot die tijd kunt u altijd per mail contact met ons opnemen.

Download perskit