-10% met code SHOPFELIXFLOS | Levering binnen 3 werkdagen

Wat je moet weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Felix Flos

Hoe kunnen we meer impact maken? Dat vroegen wij ons af toen we Felix Flos startten. Wij houden wel van een uitdaging. Het maken van kwaliteitsproducten, zoals onze sokken, is ook een mooie uitdaging. Maar andere mensen hebben veel grotere uitdagingen. Zoals het vinden van een baan. Of zelfs het gebruikmaken van basisonderwijs.

Hoe helpen wij deze mensen een beter bestaan op te bouwen?

Door bedrijven zoals MTB Maastricht in te schakelen. En door met een aanzienlijk deel van onze winst organisaties zoals Stichting Parvati te steunen. Zo zorgen we ervoor dat wij, samen met onze klanten, meer impact maken met de sokken van Felix Flos.

Veelzijdig

Al jaren bieden de verschillende MTB bedrijven een passende leer- en werkomgeving. En worden veel verschillende diensten aangeboden en dat maakt het tot een bijzonder veelzijdig bedrijf. Denk daarbij aan:

  • beveiliging
  • schoonmaak
  • promotie
  • distributie
  • verpakkingen en
  • groenverzorging

MVO zit bij Felix Flos in het DNA

Felix Flos gelooft in de kracht van eerlijk delen. Niet alleen door mooie kwaliteit sokken aan te bieden, maar ook door kinderen in India te helpen aan schoolgeld, schoolboeken en schoolbussen. En mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan zinvol werk. Niet alleen door commercieel ondernemen, maar ook door échte kansen te creëren voor kansarme kinderen. Dat is onze manier van ondernemen. Dat is Felix Flos.

MTB biedt bedrijven veel toegevoegde waarde

MTB Maastricht brengt vraag en aanbod samen. In de bedrijfsmatige omgeving komen de talenten en mogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal tot hun recht. Er wordt ruimte en ondersteuning geboden om hun talenten werkend te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd biedt MTB toegevoegde waarde voor andere bedrijven, zoals Felix Flos. Deze geven hiermee invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

"

Bij MTB zien we dat een werkend mens een blijer mens is. Jarenlange ervaring leert dat werken een mens sterker en onafhankelijker maakt. Zo doe je écht mee in de maatschappij en maak je het verschil. Wie wil dat nu niet?

"

Bijzondere mensen

Vroeger hadden sokken een paar onopvallende, saaie kleuren. Vroeger moesten sokken overeenkomen met jouw outfit en de kleur van je schoenen. Nu mag je het helemaal zelf weten en vertelt de keuze voor goede kwaliteit van je sokken alles over wie jij bent of wilt zijn. Sokken zijn veel belangrijker geworden als mode-accessoire.

Verpakking en distributie

Niet dat alle sokken nu persé ineens opvallend, creatief en gek moeten zijn. De klassieke sokken, zoals die van Felix Flos, worden nog altijd door een groot deel van Nederland gedragen. Zeker onder een zakelijke outfit. In het bedrijfsleven wordt het niet altijd gewaardeerd als je met bananen op je sokken onder een strak pak loopt of met Pacman op je stropdas.

De everyday collectie

Elke dag je eigen stijl!

Iedereen wint

Van de reis die jouw paar sokken maakt, merk je als klant gelukkig helemaal niets. Zo moet dat ook, vinden we. Mooie sokken, van hoge kwaliteit, snel en gemakkelijk thuis bezorgd. Precies zoals je dat gewend bent. Wij zorgen er voor, achter de schermen, dat met uw bestelling kinderen op een goede manier aan basisscholing worden geholpen. En mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan uitdagend werk en leeromgeving. Zo wint iedereen in deze bijzondere keten.

Bestel je sokken en steun

Bekijk onze collectie hier.  En vul vandaag nog de sokkenla aan met een paar hoogwaardige sokken van Felix Flos.